Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A condyloma vírus csak nemi...

A condyloma vírus csak nemi úton terjed?

Figyelt kérdés

Én nem értem, mert 7 éve élek párkapcsolatban és a páromon kívül senkivel nem voltam. Van egy 2 éves kisfiam, és most 13 hetes kismama vagyok és a doki condylomát állapított meg. A végbélnyílásom körül van. Voltam bőrgyógyászaton és kaptam ecsetelőt remélem segít. Csak eléggé el vagyok keseredve mert nem túl jó dolgokat olvastam erről.

Igaz a férjemnek pár hónapja volt szemölcse, a nemiszerve körül, és tagadta egy ideig, takargatta, mikor észrevettem meg mondogatta semmi, semmi. Elzavartam bőrgyógyászhoz kapott ecsetelőt, elmúlt neki. De nem tudom mit mondott neki a doktornő milyen fajta volt neki. Mikor észre vettem

rajta a szemölcsöt már késő volt ezek szerint, mert csak elkaptam. Nagyon el vagyok keseredve. Mindig úgy vigyáztam!

2011. febr. 11. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet egy régi fertőzés is, amit az hozott elő, hogy valamiért most gyengébb az immunrendszered...

2011. febr. 11. 19:19
 2/4 anonim válasza:

Én mindig hűséges voltam, de az exem megcsalt és elkaptam tőle a HPV-t. Én is elkeseredtem. Bizalmas barátnőmnek elmondtam, hogy HPV fertőzésem van és orvoshoz járok vele, azt mondta, hihetetlen, rólam nem feltételezné. Nem is én voltam, aki félrelépett, hanem az exem.

Ámbár olvastam olyat is, hogy nemcsak nemi úton terjed. Továbbá gumi óvszer használata sem véd meg tőle....

2011. febr. 11. 19:21
 3/4 anonim válasza:
Elmeletileg nem csak ugy terjed. Es allitolag az emberek 80%-a hordozza. Tehat nem kotelezo, hogy megcsalasrol van szo.
2011. febr. 11. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Megcsalt a férjed valakivel és elkaptátok.

Ugyanígy voltam én is.Nálunk 8 hónap után jelentek meg a férjem talpán a szemölcsök,nekem pedig a méhszájamon.

Beismerte végül:-(

Azóta nem akar megcsalni...Fájdalmas volt a kezelés.

2011. febr. 12. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!