Hogy mondjam el neki? Condyloma!
Figyelt kérdés
Úgy tűnik condyloma vírusom van,a páromon észleltem előszőr,orvos még nem látta.20 hetes vagyok,a kapcsolatunk romokban,mindennel idegesítem,már a szakításról is szó esett.Így a szexet is szüneteltetnünk kell,amit a párom biztosan nem fog bírni még 26 hétig.Hogy mondjam el neki?Nem akarom,hogy megcsaljon vagy elhagyjon,sosem szerettem még ennyire senkit sem.2012. ápr. 12. 12:08
1/3 anonim válasza:
Mindenképp őszintén ülj le vele beszélni, akármilyen nehéznek is tűnik. Orvoshoz kell menni, majd ő pontosan megmondja hogy milyen betegség, lehet csak normál szemölcs ,de majd egy vizsgálat eldönti. Majdnem ugyanannyi idős kismama vagyok mint Te, nálunk is fenn áll - állt ilyen probléma, nekem sima szemölcsöm van,most készülök leszedetni mert az ecsetelők nem hatottak. Mi is elég rossz viszonyban vagyunk mostanában,.. főleg azért mert nem érti a párom hogy minden és mindenki zavar, és hogy ez bizony nem sima hiszti, hanem a terhességgel jár.. kitartás!
2/3 anonim válasza:
Hát, mindenképp kezelni kell mindkettőtöknél, úgyhogy előbb-utóbb el kell mondanod, akkor is, ha ezért megharagszik (?). Hívd fel az orvosod, hogy van egy ilyen sejtésed, vizsgáljon meg, nehogy a babával legyen bármi és kezeljen, ahogy ilyenkor lehet. Ha még nem szeretnéd a párodnak elmondani, talán segít kerülni a szexet egy olyan kegyes hazugság is, hogy sokat keményedik a hasad és az orvosod pihenést és szexmentes életmódot javasolt, hogy nehogy korábban szülessen a baba. Aztán a gyerekágy alatt megintcsak kerülni kell a szexet, nyersz még egy kis időt. Bár nem tudom, mennyire jó halogatni a dolgot, hiszen az ő egészsége is fontos kell legyen neki. Ha egy ilyen miatt hagy el vagy csal meg, akkor jobb is, ha már most lelép. Tudom, ilyenkor, a terhesség alatt mindenki foggal-körömmel ragaszkodik a párjához, de ha egy kapcsolatban probléma van és azt nem lehet megoldani sehogysem, előbb-utóbb úgyis szakítás a vége. És az ugye nem jön jól semmikor... Szerintem sokkal toleránsabbnak kellene lennie pont most veled. Mi lesz, ha megszületik a kicsi és tényleg kevesebb törődés és idő jut rá? És még ott az az ordító csöppség is? Ne haragudj, realista voltam.
3/3 anonim válasza:
Azonnal menjetek dokihoz, nem játék, ha elszaporodik, az borzalmas! Tudom, tapasztalat! 2 évig szenvedtem azzal a sz@rral, 3x műtöttek, égettek odalent, volt kívül is-belül is a hüvelyemben, még a végbélnyílásomnál is. Első műtétnél nem sikerült mindet kiírtani, de volt olyan, hogy műtét után sírva zuhanyoztam, meg nagyvécéztem annyira fájt. Most, hogy babát vársz, fokozottan védeni kell magad, és azonnal orvoshoz fordulni. Az ellenségemnek sem kívánom, hogy átélje, amit én éltem át 2 éven át, borzalmas volt!
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!