Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a barátom?
Én 17/l barátom 20/f.
Tegnap éppen filmet néztünk, amikor üzenete jött és valaki(nem tudtam elolvasni ki) szivecskéket kuldott neki. Azt mondta hogy az exe. Én nem igazán hittem neki. Ebből ma lett is egy veszekedés. Kértem hogy mutassa meg a telefonját, de ő mindig hárított.
Buta-buta kislány. Egyrészt... nem kérjük el más telefonját és nem olvasunk/hallgatunk bele más üzeneteibe még akkor sem, ha az a párunké. Másrészt... ha nem bízol benne, kérdem én, miért nem hagyod ott? Nem nagy ügy, figyelj: "[becézés/név], szerintem megcsalsz, és ez így nem felel meg a számomra. Ne [becézés/név], ne mutasd meg a telefonodat, mert az a TE magánszférádhoz tartozik, és megértem! Szakítok veled, mert találok nálad jobbat is." (Esetleg ha nagyon kapar ezek után, akkor fogadd vissza egyszer.)
De majd csak benő a fejed lágya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!