Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted tetszhettek neki?
Szerintem valószínűleg igen.
De ez még nem biztos egyáltalán.
Simán bebeszélhetik neked ezt a dolgot a barátok, illetve beképzelheted. Véleményem szerint nincsenek jelek, nem lehet sohasem igazán tudni egy mozdulatból, hogy a másik mit gondol. Nyilván vannak általános dolgok, amik utalnak valamire, pl a keresztbe tett kéz az elzárkózásra, de lehet valakinek csak ez a kényelmes pozíció így nem lehet semmire sem konkréten következtetni.
A kérdés már csak az, hogy neked tetszik-e? Ha igen, felejtsd el a jeleket, beszélgess vele, és ha tetszel neki, akkor jön minden magától.
2 válaszoló : Nem Rékának hívnak ,nem tudom miről beszélsz.
Utolsó válaszoló : Egyáltalán nem tetszik, csak kíváncsi voltam a válaszaitokra. Nem hiszem, hogy bebeszélnek nekem ilyet a barátaim, kicsi az esélye
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!