Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu, itt aludhat a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyu, itt aludhat a barátom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy hónapja vagyunk együtt a barátommal, 16 évesek vagyunk, nagyon nagyon fontos lett számomra ez alatt a rövid idő alatt... Nagyon sokszor álmodom arról éjjel, hogy itt fekszik mellettem és átölel. Annyira szeretnék vele aludni... De félek, hogy a szüleim korainak tartanák.

Hogyan tudnék úgy rákérdezni erre az egészre, hogy megengedjék? (Találkoztak már vele, és nagyon kedvelik őt)

Arra gondoltam, hogy mivel ő egy másik városban lakik, és jövőhéten lesz egy buli, itt ahol én lakom, talán megbeszélhetném anyáékkal, hogy aznap délben (szombaton) átjön ebédre, utána együtt mennénk a buliba, és este itt tudna aludni...

Ez így nagyon extrém, vagy belemennének?

Szülők válaszára is nagyon kíváncsi vagyok!

Köszönöm❤️

2018. dec. 8. 02:08
1 2
 1/17 anonim válasza:
27%
Biztos hogy nem. Egy hónap az semmi. Plusz taknyos gyerek vagy.
2018. dec. 8. 02:27
 2/17 anonim válasza:
30%
Nekem ne nézzen el semmit. Az én lányom ha beállítana hogy pár hete járnak, és itt alszik, úgy vágnám ki a házból, mint macskát szarni.
2018. dec. 8. 03:04
 3/17 A kérdező kommentje:
Én teljesen képben vagyok azzal, hogy van, aki szerint korai. És őszinte válaszokra vagyok kíváncsi, szóval elfogadom. Köszönöm mindkettőtöknek.
2018. dec. 8. 03:20
 4/17 anonim ***** válasza:
43%
Én is lepontoztalak első, te nyomoronc.
2018. dec. 8. 08:23
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
És én is. 😜
2018. dec. 8. 08:41
 6/17 anonim válasza:
76%
Szerintem még egy kicsit korai, várjatok még😊
2018. dec. 8. 09:10
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
Aludni lehet, de egy hónap után azért még ne add oda a szüzességed.
2018. dec. 8. 09:15
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

Azt meg engedném, hogy egy házba aludjatok egy két külön térségbe. De hogy egy ágyba azt nem. De ennek is örülhetnél, mivel jelentősen több időt tölthetnétek együtt.

1 hónap után az együtt alvás az nagyon korai, látszik hogy nem vaskalaposak a szüleid, mert ugye elengednek buliba, ahol feltehetően lesz alkohol. Két alkohol fogyasztott tinit estére valahogy nem szívesen hagynék kettesbe egy szobában. De nálunk aludhatna a pasi és rá ér haza menni másnap is, persze ha szimpi a srác.

2018. dec. 8. 09:55
 9/17 anonim ***** válasza:
12%
Milyen 1 honap utan korai? Baratod helyeben mar reg elhagytalak volna,persze varjon rad 1-2 evet nem? :D
2018. dec. 8. 12:51
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Igen, viszonylag engedélenyek, és szerintem azt megengednék, hogy a vendégszobában aludjon... telhetetlennek érzem magam, de annyira szeretnék vele aludni :(
2018. dec. 8. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!