15 évesen nálam aludhat a barátom? Ti mit gondoltok erről?
Szerintem ha normális a pali akkor simán :D
Szóval szerintem normalis lenne, persze azert meg ne egyutt aludjatok:)
Ha én neveltelek volna, fel sem merülne ez a kérdés.
Mielőtt beállítasz rosszindulatúnak, leírom miért.
Kérdésedből az látszik -már bocs- nem a "dolgoddal" foglalkozol.Egy 15 éves lánynak az Életre kell felkészülnie, továbbtanulás és egyéb sok-sok kiegészítés. Bölcsességnek nevezhető: mindig minden legjobb a maga idejében, ergo mindig minden akár előre hozottan, akár túl későn vagy soha a sok-sok bajnak problémának forrása.
Akarsz-e sok-sok bajt és problémát? Jó hozz előre későbbi dolgokat, jó halassz el korábbi dolgokat, mindennek következménye lesz.
Ha nem a világban trendi-folyamban (bűnfolyam) akarsz szereplő lenni a kívánságok vonalán, lehetsz nemes "növekedésű" fa a bölcsesség vonalán, értéket is fogsz hordozni és még élvezni is fogod.
Három, most már felnőtt gyermekem van, egyik kislány közülük, sikeres és tiszta a gondolkodása, jól látja a két oldalt.
U.i:Tizen-huszon évesen én is így gondolkodtam, éppen ezért hoztam rossz döntéseket, hátránnyal, sok bajjal indultam felnőttként. Én átmásztam egy ilyen ágyról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!