Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok Ti szoktatok magassarkú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok Ti szoktatok magassarkút hordani? Ha igen hova?

Figyelt kérdés
2018. nov. 20. 18:55
 1/6 anonim válasza:
88%
Csakis ünnepi alkalommal,amúgy nem szeretem,nem kényelmes!
2018. nov. 20. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
En is csak unnepekre, max magassarku csizmat huzok fel amugy nehanyszor pl buliba.
2018. nov. 20. 21:28
 3/6 anonim válasza:
100%
Szinte mindig abban vagyok. Hétköznapokban, egyetemre többnyire az 5-6 centis, strapabíróbb változatokat hordom. Színházba, étterembe, ünnepi alkalmakra az elegánsabb 8-10 centiseket.
2018. nov. 21. 18:23
 4/6 anonim válasza:
Csak iskolai ünnepélykor
2018. dec. 27. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Én hetente 2-3 alkalommal hordok, a kedvenc magassarkúm sarka 8 cm, úgyhogy legtöbbször azt hordom, nekem nagyon kényelmes, így iskolába is simán megyek benne.

16/L

(Egyébként elég alacsony vagyok, indokolt az a sarokméret)

2018. dec. 27. 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen szoktam. :)

Suliba meg általában mindenhová abban megyek, mert sajnos elég alacsony vagyok és így nem érzem magam olyan kicsinek. :)

Mikor mihez van kedvem, általánosságban suliba 5 centiset veszek fel, de van amikor bevállalom a 10-12 centiset.

Ünnepi alkalmakra csak a 10-12 centiset veszem fel, de oda viszek lapostalpút is, ha táncolni kell. :D

16L

2018. dec. 27. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!