Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mindennap elszomor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mindennap elszomorít ez a dolog.

Figyelt kérdés

Volt egy barátom,de szakítottunk, és nagyon zavar, hogy mindenki másnak van valakije,nekem meg nincsen,ami volt annak meg nem volt sok értelme...

Olyan rossz látni,hogy emberek milyen boldogok együtt, és hogy nekem sose sikerül ez,én emiatt mindennap rosszkedvű vagyok, magányosnak érzem magam, és ezen semmi nem tud segíteni véleményem szerint...

Hetente,olykor naponta sírok, tényleg borzalmasan érzem magam.

Mit tehetnék? Mert tudom hogy ez nem jó így,tönkretesz.

2018. nov. 13. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
A látszat néha csal... Egy kapcsolat sok vitával jár és nem feltétlen vagy mindig boldog miatta úgyhogy ne szomorkodj adj időt magadnak úgy is találsz majd valakit akire megerte várni majd, ne görcsölj rá. :)
2018. nov. 13. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval :) addig is kapcsolódik ki tereld el a gondolataidat olvass, szórakozz, barátkoztak ;) úgyis észre fogod venni ha olyan személy lép az életedbe.
2018. nov. 13. 17:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de a gondolat elterelés bármivel is csak ideiglenes megoldás,mert utána visszajön minden..a barátaimmal nagyrészt csak iskolában tudok lenni. Mondjuk ők se túl igaziak :/
2018. nov. 13. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Valami régi barát esetleg akivel régóta jóban vagy és tudnál is találkozni?
2018. nov. 13. 17:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Vele nem tudok túl sokszor. Osztályomban is van 2-3 de ők nem nagyon voltak ott ha bajom volt
2018. nov. 13. 18:00
 6/6 anonim válasza:
Élvezd ki, hogy egyedül vagy, ennek is megvannak a szépségei! Aztán úgyis jönni fog egy másik fiú, aki szeretni fog és jobban megbecsül. :)
2018. nov. 13. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!