Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik ez a "nem számít a külső/nem csak a
külső számít" dolog?
Mindenkinek más a ronda kinézetű ember.
A külsős dolog amit írtál,hogy lehet valaki nagyon jóképű helyes fiú ha belülről rohad és rossz a belső tulajdonsága, meg lehet egy nem jó kinézetű fiú normális és rendes.
2018. szept. 25. 18:30
2/29 anonim válasza:
Sok lánynak tényleg sokat számít a külső is, de vannak olyan belső tulajdonságok, amik egyes lányoknak többet jelent, mint az, hogy hogy nézel ki. Ez főleg később, a 30-40 éveseknél már többet jelent a belső, a fiatal lányok többet foglalkoznak a külsővel. Csak gondolj bele, szerintem te is szívesebben lennél párban egy csúnyácska lánnyal, aki belsőleg értékes számodra, mint egy formás seggű, nagy mellű szőke libával, aki egy konkrét agyhalott egoista k*rv@.
2018. szept. 25. 18:32
3/29 A kérdező kommentje:
Nem teljesen igaz, hogy mindenkinek más a ronda/szép. Persze egy kicsit változik mindenki esetében, de lehet húzni egy határvonalat a kettő között.
Persze hogy lehet egy jó külsővel rendelkező ember is bunkó, stb. De mégis sokkal vonzóbb, mint egy kedves de ronda fiú, aki max sima barátnak jó a legtöbb lánynak. Ha meg mégsem lenne jó az a rossz belső tulajdonságokkal rendelkező és szép fiú, akkor attól még találhat egy szép + jó tulajdonságokkal rendelkező másik fiút.
4/29 A kérdező kommentje:
És azok a lányok, akiknek többet jelent valamilyen belső tulajdonság, mint a külső, hogyan tudják elviselni nap mint nap a párjuk visszataszító külsejét?
Álszent egy szöveg ez.. Igenis számít a külső!!!
Nyilván senki nem akar egy olyan emberrel ismerkedni, akit rondának lát.
2018. szept. 25. 18:52
6/29 A kérdező kommentje:
Szerintem is teljesen úgy van...
Nem tudom láttad-e a Tökéletes hang c. filmet, Rebel Wilson karaktere nem is csúnya, inkább kövér, mégis a legtöbb embernek aki megnézi ezt a filmet, ő a kedvenc karaktere, mert olyan életvidám és képes magán nevetni. Lehet hogy rossz példa volt, de ebből is látszik, hogy nem csak a külseje lehet "szexi" valakinek, hanem a személyisége is.
2018. szept. 25. 19:03
8/29 anonim válasza:
Ez nagyon egyénfüggő... például nekem egy olyan fiú jön be aki más lányoknak ronda viszont számomra a legszexibb teremtmény a világon😂😂 Szóval ne add fel ;)
2018. szept. 25. 19:04
Jaj ne így állj hozzá! Nem vagy ronda. A szíved csodálatosnak tűnik. És nem mindig a külső számít. Meg természetesen kinek mi a szép. Igazából minden attól függ kinél és hogyan szeretnél próbálkozni. Csak annyi a lényeg, hogy kompenzáld a szerinted csúnya külsődet egy fantasztikus belsővel. Csak ne ad fel! Tudom, hogy találkozni fogsz egy olyan lánnyal, aki mindennél jobban szeretni fog! Csak fel a fejjel és mosolyogj sokat! :)
2018. szept. 25. 19:04
Ha egy lány ismerkedik egy fiúval akkor a lány számára a fiú nem lesz ronda ,attól függöen hogy a fiú mit gondol magáról.
2018. szept. 25. 19:07
Kapcsolódó kérdések: