Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek? Van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Van nekem egy lány Barátom akivel jóba voltam, adtam neki ajándékokat, segítettem neki a lelki bajaiba (ő is nekem. ) Illetve még sok dolog De egyik nap, úgy dühös lett nem válaszol facen, illetve személyesen sem Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2018. aug. 27. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy mas csajt neztel ki magadnak es eszrevette
2018. aug. 27. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Kevés az info.
2018. aug. 27. 23:54
 3/6 A kérdező kommentje:
1 kommentelőnek: nem néztem ki mást.
2018. aug. 28. 09:16
 4/6 A kérdező kommentje:
2 kommentelőnek: Mit írjak még le? :D
2018. aug. 28. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ird le hogy mire gondolsz, kerdezd meg hogy mivel bantottad meg, hogy beszelni sem mer veled... stb majd vissza ir, ha normalis
2018. aug. 28. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok dolog lehet. Lehet, hogy úgy érzi bejön neked, de mivel ő csak barátságot akar, így nem tudja mit tegyen. Az is lehet, hogy bejössz neki, de szintén tanácstalan. A másik verzió, hogy van egy pasi, aki bejön neki, de fél, hogy téged elveszít emiatt. Az is opció, hogy mondtál vagy tettél olyat, esetleg mondtak neki rólad olyan dolgot, amitől megbántódott. 1000 dolog lehet, beszélj vele.
2018. aug. 29. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!