Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi olyan dolog lenne, ami miatt nem jönnétek össze egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Most csak külsőségekre orientálódik ez a kérdés, szóval e szerint válaszoljatok. :)2018. febr. 19. 16:38
1/9 anonim válasza:
Túlsúly és pattanás, meg aránytalan/túlzott asszimmetriájú arc.
2/9 anonim válasza:
Őszintén? Nekem nem tetszik a kicsi mell, de maga ez nem olyan befolyásoló mint a kövérség. lehet ellene tenni, de mégsem tesz. És tudom milyen szar mert én is minden nap a súlyommal küzdök.
3/9 anonim válasza:
Igénytelenség.
Kb lényegtelen (szerintem) hogy milyen külső adottságokkal áldotta meg a sors az embert, ami igazán taszító az, ha az ember nem ad magára, ápolatlan, stb.
És mondhatnánk hogy ez közhely, de elképesztő hogy tényleg milyen sok ember nem ad magára...
5/9 anonim válasza:
Ha kirakja mindenét. Persze, néha szoktam arra gondolni ilyen lányokkal kapcsolatban, hogy "Milyen jó lenne megdugni őt...", de semmi komolyat nem szeretnék egy olyantól.
6/9 anonim válasza:
Apolatlansag, nagyon durva modon
7/9 anonim válasza:
Ha nincs top 10-es alak és baba arc, akkor felejtős!!
Igényes vagyok, ez van..
8/9 anonim válasza:
Ha nem tetszik az arca és/vagy a ruházata, plusz ha nagyon kövér (max 75-80 kg, ami még okés).
9/9 anonim válasza:
Hájas, igénytelen, rajzoltszemöldökű, "divatosan" öltözködő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!