Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mettől megcsalás a megcsalás?
A szex, a csók, a puszi,a fogdosás, ha már rosszra gondolsz mással már az is.
Legalábbis nekem
#7 Es jól mondja. Nekem volt egyszer egy barátnőm akit úgy szerettem amilyen. Pár hónapra egy buliba nélküle mentem és megismertem valakit akivel azon az estén keményen összeszűrtem a levet. Nem volt egy fikarcnyi bűntudatom sem. És úgy mentem el tőle reggel, hogy "Na ez egy élmény volt". Akkori barátnőmnek nem mondtam el. Viszont rövidesen el is váltunk.
A megcsalás szerintem a mindenki részéről a szivében dől el. Ha nem bánod és nem is fáj, akkor valószínűleg nem is szereted azt akit "megcsalsz".
A megcsalás akkor megcsalás, ha valakivel lefekszel. Tehát hogyha valakit állva szétkefélsz vagy szétkefélnek, az nem az.
Ez egy kicsit fura kérdés. Már az is megcsalás hogyha elgondolkozik az illető azon, hogy hogyan tudná megcsókolni vagy leszopni. A kérdésedre a válasz az IGEN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!