Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el szuleimnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el szuleimnek hogy van barátom? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Masfel hete jottem ossze a fiuval. Anyum sokszor szokott azzal szorakozni, hogy van fuzod/baratod? Arra gondoltam, ugy mondom el nekik, hogy az elmult 150 kerdesetekre valaszolva igen, van baratom, de nem vagyok benne biztos hogy ez jo otlet. Mit gondoltok? (O az elso baratom) 16/l
2018. nov. 3. 23:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne ilyen formában mondd mert elég lenézően, flegmán hat és konfliktus lehet belőle.
2018. nov. 3. 23:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne így.
2018. nov. 4. 00:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen állj eléjük, és mondd, hogy van barátod. De semmiképp se egyszerre mondd el mindkettőjüknek, mert akkor egyszerre túl sok a kérdés. Sok sikert!
2018. nov. 4. 10:07
 4/4 Martinax3 válasza:

Szerintem várj egy kicsit még vele, másfél hét egyáltalán nem sok, én is 1-2 hét után mondtam anyukámnak(mivel neki hamarabb elmertem mondani mint apámnak:D), már úgyvolt bemutatom otthon, de végül olyan szépen összevesztünk hogy szakítottunk.. szóval én is csak feleslegesen csináltam otthon a hisztit.xdd (Itt lehettem olyan 15-16)

na szóval én azt javaslom, hogy várj vele még pár hetet, de ez csak egy tanács, te érzed mennyire komoly a dolog.:)

2018. nov. 4. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!