Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szuleimnek hogy van baratom?
Mar 1 honapja egyutt vagyunk.Olelesnel es csoknal nem mentunk tovabb,es nem is akarunk.
15/L
"Olelesnel es csoknal nem mentunk tovabb,es nem is akarunk."
Szomorú,hogy ezt manapság le kell írni 15 évesen... Pedig ez lenne a természetes
Azert irtam le,mert tudom hogy manapsag nem divat 15 evesen szuznek lenni.
Es tamadtak volna egybol.
igen ez így kérdező
sok lány már több f+szt fog ennyi idősen mint kilincset
Pontosan tudom.
Es nem is ertem hogy tudjak megtenni 15 evesen.
Nekem sokkal jobb odabujni valakihez.
Anya,apa! Van barátom.
Ozt kész. Ha meg előreláthatólag nem értenék meg , és bunkón fogadnák, és félned kell tőlük, félned, tartanod kell a reakciójuktól, akkor meg ne mondd el. Nehogy kitalálják, hogy el fognak tiltani, és nem találkozhattok.
Viszont , ha jófejek (akkor nem tom, mitől tartasz ilyen esetben), előzd meg a kioktatást, és lehet, hogy jobb lenne, ha úgy kezdenéd, ha lenne barátod, még nem feküdnél le vele; és utána közölnéd, hogy van is. Vagy nemtom, szóval ha jófejek, simán elmondhatod; ha nem jófejek, nem szeretnek, nem tisztelnek, nem vesznek emberszámba téged, akkor meg hagyjad őket, nem kell tudniuk erről, mert üvöltöznének veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!