Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan mutassam be a baratom a szuleimnek?
Amikor szeretnéd.
Nálunk ilyen bemutatásosdi nem ngyon volt. Egyből tudtak róla, hogy járunk, de nem volt tervben az, hogy hú most akkor mikor meg hogyan mutassuk be a másikat a szülőknek. Idővel így spontán megtörtént, végülis nevemet tudták, meg kb be tudtak lőni, hogy ki vagyok. Aztán meg megismertük egymást.
Ez nincs időhöz kötve. Beszéld meg a szüleiddel hogy be szeretnéd mutatni a barátod mesélj nekik róla és ennyi.
De persze ez csak az én véleményem.😊☺
Nálunk sem volt ilyen nagy készülődés, úgy ismertem meg a szüleit, hogy rengeteget voltam a barátoméknál és futólag bemutatott az apukájának, mikor mentünk fel a szobájába, az anyukája meg egyszer ajtót nyitott nekem és úgy. Ő úgy ismerte meg az anyukámat, hogy bevásároltunk egyszer itthonra és beugrottam a munkahelyére egy pusziért.
Akkor mutasd be őt otthon, amikor úgy érzed, hogy itt az ideje, bár szerintem egy hónap után azért illik tudnia a szülőknek, hogy ki a kicsi fiuk/lányuk barátnője/barátja. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!