Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem megőrült?

Figyelt kérdés

1 éve hogy szakítottunk.A szakítás hogy is mondjam? :D nem volt túl könnyű, neki sem és nekem se, de főleg neki.

1 hónap után lefeküdtünk, már akkor éreztem, hogy nem törődik velem, szóltam neki, hogy lassítani kéne..de nem.Nem ügyelt, és kiszakadt a gumi :( szerencsére én mindent elkövettem, hogy ne legyek terhes, nagy sikerrel.Akkor mondtam, hogy na én egy ilyen férfi(gyerek) melett nem szeretnék lenni!

Szakítottam vele,ő eleve nagyon agresszív volt, már a kezdetektől,de akkor?! 0-24 ben hívogatott, volt hogy megütött, elköpött, pletykákat terjesztett stb. A legdurvább, hogy még drámát is rendezett, sírt, ordított.

Na most jelen: van egy idősebb férfi az életemben, nagyon jól megvagyunk, törődik velem:) már-már álomszerű:)

Itt jön a képbe az exem, ismét rám szált, megtudta, hogy van barátom.Fenyegető üzeneteket küld, gúnyolódik, mondja hogy nem viszem majd a mostani barátommal semmire.Basszus olyan mint egy nagy gyerek:(

Hogy kezeljem a helyzetet? a mostani barátom, megszeretné verni, mondtam neki, hogy ne mert ő fogja megszívni:(

Annyira örültem, hogy megszabadultam tőle, most meg ismét elkezdte,tönkreteszi a kapcsolatomat:(

Mit csináljunk, hogy hagyjon minket békén?

Amúgy 20 éves vagyok/28 a barátom/az exem 19

2018. nov. 1. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenhol blockkolni ahol kapcsolatba tud lépni veled.

Ha úgy sem hagyja abba, be lehet vonni a rendőrséget is.

Barátod tud róla?

2018. nov. 1. 16:14
 2/4 A kérdező kommentje:
FB tól kezdve mindenhol tiltva van, és igen a barátom tud róla.De ő sem tud mit tenni.
2018. nov. 1. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Le fog kopni, ha nem foglalkoztok vele. Nehéz nem figyelembe venni, de rá fog unni az exed arra, hogy semmit nem tehet.
2018. nov. 1. 16:29
 4/4 anonim válasza:
Amíg ez az egész verbális vonalon marad, addig nincs gond. Nem válaszolni egy üzenetére sem, nem foglalkozni vele semmi módon. Tudom, hogy az idegeidet nagyon cibálja, pont ez a célja. A zaklatók ellen az egyik legnagyobb fegyver a közöny. Ha azt tapasztalja, hogy nem ér célt, feladja.
2018. nov. 3. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!