Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar az exem?
Figyelt kérdés
Van új barátnője de minden nap ír nekem és olyankor nagyon sokat és jól el tudunk beszélgetni. Lehetséges hogy még érez irántam valamit vagy csak jófej akar lenni?2018. okt. 25. 18:43
1/4 anonim válasza:
Érez még valamit irántad. Ha te már nem, ne etesd.
2/4 A kérdező kommentje:
De épp ezaz hogy én vissza akarom kapni de nem akarom tönkretenni a kapcsolatukat sem szóval teljesen bizonytalan vagyok
2018. okt. 25. 18:48
3/4 anonim válasza:
#2: Így magadat fogod tönkre tenni
Csináld csak.
4/4 anonim válasza:
Akkor mond meg neki, hogy mit érzel és mit szeretnél. A többi rajta múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!