Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes ezt folytatni és ha igen, akkor hogyan kellene? (*nem párkapcsolat)
16 éves fiú vagyok, a lány velem egyidős. Fél éve ismerjük egymást. A legelején baráti viszony volt köztünk (bár szimpatikusak voltunk egymásnak), de az utóbbi időben kezdett nekem újra tetszeni, vagy nem is tudom hogyan írjam, ezt szeretném kifejteni. A lényeg az, hogy nem is tudom pontosan mit érzek. Biztos vagyok, hogy nem szerelem, de mégis mintha sokszor azt érezném. (Ez a mondat is tükrözi, hogy nem teljesen vagyok most tisztában az érzéseimmel)
A személyisége nagyon bejön, sőt inkább az ami vonzó benne. A zene stílusa, a véleménye a dolgokról, a beszéd stílusa minden tetszik a személyiségében. Mondhatni szinte tökéletes. Mondhatni egy fajta ideál számomra. Persze sok mindenben különbözünk, de mégis ami számomra meghatározó, abban egyek vagyunk. Külsőleg is tetszik, sőt nagyon- nagyon tetszik az öltözködési stílusa, a hajszine,az arcformája, de nem olyan nagyon, szóval vannak más lányok akik külsőleg jobban tetszennek, pontosan ez az ami néha felborítja a gondolkodásom, hogy az agyam és mondhatni a szívem felé húz, de szexualitás terén más lányokhoz vonzódom. (Nem vagyok szexualisan aktív és én a házasságig váró típusú fiú vagyok, de mint leírtam a szexuális vonzalom más lányok iránt nagyobb).
Régebb nagyon vonzódtam hozzá, úgy belsőleg, mint külsőleg, de mostanság úgy érzem, hogy nem is őt, hanem egy fajta ideált kedvelek, akit benne megtaláltam.
Most udvarlási fázisban vagyok. Hivatalosan barátok vagyunk, de én udvarlok neki.
Ezen információk birtokában, ti mit ajánlotok? Inkább hagyjam és ne kergessek egy ideált, vagy folytassam és idővel tisztázódnak az érzéseim és a céljaim vele kapcsolatban?
Előre is köszi a válaszokat!
Furcsa az elgondolásod. Tökmindegy, hogy egy ideált találtál-e meg, vagy őt keveled.
Mellesleg valószínűleg az emberek az ideálok alapján döntenek.
Ha ezt komolyan így gondolod ahogy leírtad, akkor neked aztán van gondolkodásod.. Férre ne értsd nem kritizállak ez vagy te és ez rendben is van !
Érdekes ez ahogy leírod de szerintem egyszóval annyi a helyzet az én tapasztalataim alapján, hogy megtaláltad azt a személyiséget akihez per pillanar vonzódsz, szóval 2 ember szellemisége, jellemvonásai találkoznak.
Ez természetesen nem kell, hogy sexuálisan is igaz legyen, mivel ez már inkább arra szokták mondani, hogy két ember közt működik a kémia. Szexuálisan vágysz rá, szó szerint le akarod teperni stb..
Na most hérom fajta kapcsolat szokott ebből előforduni. Az első ahol lelkileg együtt vannak de sexuálisan nem. Ennek a hátul ütője az amikor az eggyik félnek de akár mind kettőnek van szeretője ez melett, mivel sexuálisan nem tudják egymást kielégíteni.
A másik eset mikor sexuálisan képben vannak, csak lelkileg nincsenek annyira. Ez általában abban nyilvánul meg ha mind 2 fél sokkal tübb időt tölt a barátaival mint egymással és csak hazajárnak eggyek kuffantani. Lehet ez még egy hosszab ideg tartó dolog is lehet.
A hosszantartó stabil sexuálisan aktív kapcsolatokban viszont mind 2 tényezőre szükségvan mind 2 félnek. Magátél értetődik ez egy egésszen egyedi érzés ha ezt megleled valakiben, úgy mondhatni maga a kiteljesedést is jelenti.
Reméllem tudtam segíteni a további döntéseid érdekeiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!