Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedest lehet/erdemes ugy kezdeni, hogy bejelolom az illetot facebookon?
Nem 600 kilometerre lakik, csak szimplan mas suliba jar, es soha nem lattam meg. Szoval hogy lehetne ily' esetben kezdeni az egeszet?
Durr bele a kozepebe, vagy lehet valami kis "alcazas"?
Lanyok, velemeny?
(Ekezetek miatt bocsi, sokkal gyorsabb volt igy megirni telefonrol.)
Szerintem "yolozd" be! Jelöld be a francba, mit veszíthetsz? :D Ha vissza jelöl írjál rá valamikor, próbálj egyeztetni valami találkozót, de ne legyél tolakodó.
Szerintem jobb kezdeni ott, hogy élőben oda mész hozzá, és valami.. "Szia! Ne haragudj a zavarásért, csak sokszor láttalak már erre és gondoltam megismerkedhetnénk.." hasonló (de jobb! xD) szöveggel előállni.
Hát en lány vagyok.
És a lényeg hogy csak ugy jeloltem be facén de én elötte voltam is vele mármint nem ugy hanem egy társaságba.
Hat kedves harmas, sajna mar yoloztam be, es megkaptam azt a hires nevezetes: Latta xx:yy -t. :D
Oke, o masik lany, de mar nala is nehezen vettem ra magam.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!