Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megalapítani egy ilyen csoportot? Milyen felületen lenne érdemes? (Tényleg könnyebb lenne benne a párkapcsolat kialakítása vagy ez csak az én véleményem? )
A hetekben olvasgattam egy jó pár kérdést itt gyk-n ahol egy-ketten tökéletesen leírták az életemet. Nagyjából az, hogy bármit megtesznek a lányért, segítenek neki, ha egy suliba járnak cipelik a táskáját, bármilyen veszekedési helyzetben mellette áll, megvédi stb:. Aztán este meg lefekszik, aludni nemtud, ránéz a mobiltelefonjára, hogy írt e neki valamit valaki, de eszébe jut, hogy ááá...neeeem nincs is haverom aki írna, mindegyik egy felszínes *****. Aztán ráírsz a csajra akinek segítettél hátha összejöhet valami, de erre kiönti a lelkét több órán keresztül az ő viszonzatlan szerelméről....
Meg olvastam kicsi durvább dolgokat is, hogy ilyeneket hall a fejében, hogy "ölj" pszichologushoz elmegy, de ezen nem tud segíteni, mondhat bármit, te akkor is "örökké egyedül leszel"
Ezek természeesen vannak egyaránt lányok és fiúk is.
Szerintetek működhetne egy ilyen csoport? Ahova összeszedjük ezeket az embereket? Könnyebben tudna ismerkedni kettő kicsit önbizalomhiányosabb ember, miközben legalább mind a ketten tudják értékelni a törődést, mert szükségük van rá. Ti mit gondoltok?
És hogyan lehetne megoldani ebbe a csoportba a "toborzást" hogy kiszűrhessük azokat, akik csak "szórakozni, netalántán szivatni" lépnének be az embereket? És ez milyen felületen érné meg a legjobban? (pl:. Facebook csoport, Insta csop., messenger besz., Dc csop. stb:.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!