Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzak benne, mikor mindenki azt mondja hogy ne bízzak benne?
Másfél éve vagyunk együtt, fél éve sajnos elköltöztek a szüleivel messzire, tehát most távkapcsolatban vagyunk. Mindig nagyon bíztam benne, de az elmúlt pár hónapban a családom azt mondja hogy ne bízzak a barátomban...
Azt mondják, hogy a bizalom a kapcsolat alapja. De annyit beszélték nekem hogy ne bízzak a barátomban, hogy már kicsit kezdek kételkedni benne és az érzéseiben...
Most mit tegyek ?
Mindig hallgass másokra. Ha igazuk van, akkor azért, ha nem, akkor is. Véletlenül se te dönts, mert tuti, hogy hülyeséget fogsz csinálni. Neked nem lehet egyéni véleményed, mert más mindig jobban tudja. Akkor is, ha más szava hazugság. Mert hát te csak egy valaki vagy, más meg az atya úr isten.
Amúgy meg nem oly' mindegy? Már befészkelte a baromság a fejedbe magát. És ha meg mégis igaz, akkor is megszívod. :D
Hát de miért ne bízz benne?
A kapcsolat alapja tényleg a bizalom szóval biznod kellene benne, főleg ha nem is ad arra okot hogy ne.
Nekem a kapcsolatom elején mondták hogy ne bízzák benne de én nem akartam elhinni a sok pletykát, hiszen velem van a mi dolgunk nem az ő kapcsolatuk. És nem is lett igaz a sok pletyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!