Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszenek a ducibb lányok?
Figyelt kérdés
a duci alatt az olyan 165 cm 60 kg lányokat értem. Akiken van némi felesleg. Viszonylag jól oszlik el, de azért van egy kis hasam is. Nektek tetszenek az ilyen lányok? Írnátok kort is, meg hogy nektek milyen alakotok van?2018. aug. 27. 16:50
11/15 anonim válasza:
Nemtudom...
Ha nagyon szép vagy, akkor biztos, hogy bejosz...
12/15 anonim válasza:
hát akkor nem tudom hog milyen test szerkezeted van. Mivel ha 165 cmhez vagy 58kg, annak tényleg nem kellene meglátszódnia, nem lehet hogy esetleg te túlzol? Kaphatok egy képet? Persze ugy hogy a fejed nem lenne benne meg a háttér sem csak a test. Amúgy lány vagyok csak kiváncsi vagyok hogy ez hogy lehet:)
13/15 anonim válasza:
Én 165 centihez vagyok 55 kg, nem vagyok duci, de sajnos hason és derékon van felesleg. :( Rossz genetika. :(
14/15 anonim válasza:
Igen, kimondottan őket kedvelem. 20f
15/15 anonim válasza:
Nekem barátnőm testvérének vannak pontosan ilyen méretei viszont, egyáltalán nem kövér, csak elég nagyok a mellei, igaz ő meg azokkal nincs kibékülve.
Látatlanul tényleg nehéz megmondani, hogy milyen lehetsz, de ezekkel az adatokkal azért nem hinném, hogy nagy gond lenne, főleg ha kedves kisugárzásod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!