Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek a ducibb lányok is tetszenek?
Figyelt kérdés
Kb 2 éve voltam strandon és akkor még volt feleslegem, ott volt velem a 3 sokkal csinosabb unokatestvérem és tesóim, mégis visszahallottam hogyha választaniuk kellene akkor engem választanának. A kisugárzásom miatt lehet? Máig nagyon megnéznek de nem tudom miért, nem vagyok egy vékony alkat (1-2 kg plusz van rajtam).2016. máj. 25. 18:45
1/23 anonim válasza:
Nah ne.. 1-2 kg az kb semmi, sőt még vonzóbbá tesz téged :). Szóval ne aggódj :)
17F
2/23 anonim válasza:
1-2 plusz nem plusz :) Amúgy lehet hogy szép arcod van. :)
3/23 A kérdező kommentje:
Engem zavar az az 1-2 kg, de sportolok szóval leadom nyáron :D
2016. máj. 25. 18:52
4/23 anonim válasza:
1-2 kilót egy hét alatt le tudsz adni, ha kardiózol. nem a világ vége :)
5/23 anonim válasza:
Fantasztikus ez a gyakorikérdések, ahol a 2 kg plusszal rendelkező lányok túlsúlyosnak képzelik magukat, a 120 kilós csajok meg ducinak nevezik magukat.
6/23 anonim válasza:
Szia
Hát lehet én járok rossz helyen de folyton cseszegetnek bárhol járok...Ezt már igazából megszoktam.167cm vagyok és 62kg.Engem is zavar dehát nem megyle.Bocsi,hogy lányként írok remélem nem baj!
7/23 A kérdező kommentje:
Dehogy baj, valamint nem írtam, hogy kövér lennék és azt a 2 kg-t le is adom tehát abszolút nem ez volt a kérdésem.
2016. máj. 25. 19:14
8/23 anonim válasza:
az az 1-2 kg pont jó arra hogy legyen mit fogni :D
9/23 anonim válasza:
5-ös :D Ha az jól oszlik el és szerintem jól oszlik el, akkor tökéletes vagy *.*
17F
10/23 anonim válasza:
elöző vagyok és 6-osnak üzenem bocsi elírtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!