Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak tetszenek a ducibb nők?
Változó, azonkívül van, akinek te tetszel, nem a súlyod. A karcsú párom rá se igen nézett másra (nem is értem, én megnézem a jó nőket, főleg a jó melleket), amikor huszonsok kiló feleslegem volt. Most pedig főleg odavan értem, pedig most is elég hájas a hasam. Hasznos, ha valaki nem nagyigényű, én már nem szeretem a kövéreket :) Pár kilót még simán elviselek rajta, akkor még tetszik, bár mindegyik a hasára megy, többet pedig nem szed fel.
Van, akinek az egészségtelenül kövérek jönnek be, na az már beteges. A te súlyod sem jó, talán még nem nagyon vészes egészségügyi szempontból, de tuti nem tesz jót és ha 16 évesen ennyi vagy, mennyi leszel később?
Én már csak az egészségem miatt is fontosnak tartom a megfelelő súlyt (a kinézetem sosem érdekelt különösebben).
16 éves lany vagyok 52 kilóval, és én SOVÁNY vagyok. Már nem kórosan, de mé jöhetne rám 5-10 kiló. Aki meg 74 kilóval ledagadtoz valakit, inkább azzal van a baj. Legalább nőies vagy, és igen, tetszhetsz fiúknak!
16 éves korban a lányok könnyen elhízhatnak. Basszus, a pubertáskor közepében vagyunk.
Mostantól kicsit figyelj jobban oda. Több zöldség/gyümölcs a csoki/chips/olajos,zsíros kaják helyett, és kész.
Te legalább tudsz tenni érte, én képtelen vagyok hízni egy grammot is.
Nem viccelek. Ha ilyenkor a fiúk 40 kilós, izomtalan kis nyomoroncok (ne haragudjon, bocsánatot kérek attól, aki törődik a testével, építi), a lányoknak mért kéne már most tökéletesen kinézniük?
Kell a rohadt nagy kerek segg meg mell, de súlya nem lehet, ugye???
Ilyen korban nagyon nehéz kordában tartani a mérleget.
Igen, fogyhatna a kérdező, de nem hájas.
Pár év múlva lecsúszik, ha odafigyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!