Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasiknak tetszenek a ducibb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak tetszenek a ducibb nők?

Figyelt kérdés
16 EVES VAGYOK,157 CM,74KG, TETSZHETEK IS BARKINEK? BEJEONNEK AZ ILYEN LANYOK A FIUKNAL?

2016. márc. 9. 13:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%

Mit nehez kordaban tartani ebben a korban?

Nemkell zabalni egessz nap,aztan annyi,ezen nincs amit csodalkozni ha valaki egessz nap eszik es lusta elmenni meg az uzletig is.

Szerintem 157 cm 74 kg ez igy nallam brutalis..Mar ez csak az en velemenyem,de en vagyok 180 cm es 84 kg vagyok izmos,szalkas testel.

2016. márc. 9. 18:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem izgat;)
2016. márc. 10. 07:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Jellemző, azok a válaszok mind le vannak pontozva, amelyek keretében tényszerűen, normális stílusban közlik a kérdezővel, hogy igenis el van hízva, és az egészsége érdekében kezdjen valamit magával, mert nem lesz jó vége.

Persze azok, amelyekben az olvasható, hogy a kérdező biztos nőies (Az nőies, hogy el vannak zsírosodva a belső nemi szervei, ami sok más tényezővel karöltve idővel meddőséget is okozhat?) és szép így is, mind 100%-ot kaptak.

Legalább önámításba ne ess, akkor inkább olyan Facebook oldalakon nézelődj, ahol a kövér nőkre áhítozó férfiak kommentelgetnek plus size modellek képei alá, gondolom, jobban fogod magad érezni attól, amit ott látsz.

2016. márc. 10. 10:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem például tetszik, de az is számít, hogy hogyan oszlik el a tömeg.
2016. márc. 12. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!