Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszenek a ducibb lányok?
Figyelt kérdés
a duci alatt az olyan 165 cm 60 kg lányokat értem. Akiken van némi felesleg. Viszonylag jól oszlik el, de azért van egy kis hasam is. Nektek tetszenek az ilyen lányok? Írnátok kort is, meg hogy nektek milyen alakotok van?2018. aug. 27. 16:50
1/15 anonim válasza:
Nekem pont ez az ideálom valamiért :D Viszont én vékonyabb, magas srác vagyok. 21/F
3/15 anonim válasza:
Én kb. 175cm és 55kg vagyok. Van, hogy kissé ducibb lányok jönnek be, és van, hogy nem. Persze azért van egy határ de az a Te esetedben figyelmen kívül marad akkor. Ez attól függ például nálam, hogy milyen szép úgy alapjában. Szép az arca? Vagy jó a stílusa? Mindig más fog meg egy lányban. Bevallom az elmúlt hónapokban egy picit ducibb lány jött be, akivel kavartunk is vagy mi xd.
Most viszont szintén egy kissé duci lány tetszik, aki tudat alatt mindig is tetszett (4 éve). Szóval ne aggódj! Akármilyen vékony vagy magas az ember, mindegy, hogy ducibb vagy vékony, a döntő nem az lesz.
5/15 anonim válasza:
Pont ez a mániám ha alacsonyabb de van ott egy kis fognivaló :D 18
7/15 A kérdező kommentje:
Ez akkor megnyugtató:) Nagyon nem vagyok megelégedve magammal, de látom, hogy akkor van akinek ez is tetszik. Az arcommal alapjáraton nincs bajom, szerintem szép. A testemmel viszont nem vagyok kibékülve.
2018. aug. 27. 17:04
8/15 anonim válasza:
Igazából ez nagyon nem duci. És szerintem felesleged is alig alig van. Sőt a magassagodhoz még vékonyabb is vagy. Nem tudom milyen világban élsz.
9/15 anonim válasza:
Nekem nem. De ez még belefér.
Én 175cm/65kg vagyok, vékony és mivel sokat edzek kezdek ismosodni
10/15 A kérdező kommentje:
Hát, nem mondanám, hogy ez a testalkatomhoz megfelelő, pedig a hatvanat kerekítettem is, mert csak 58 kg vagyok. De tényleg, nem csak szerintem vagyok ilyen husis, mert mások is megjegyezték már, hogy fogyhatnék. Abban is biztos vagyok, hogy 165 cm vagyok.
2018. aug. 27. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!