Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt jogosan vagyok csalódott?
Tetszik egy fiú. Igaz 4 éve nem láttam, de amikor utoljára találkoztunk, mindketten mosolyogtunk a másikra, és kicsit beszélgettünk is. Én nemrég akadtam rá Facebookon, bejelöltem, és mivel nem tudom, mennyire lenne pofátlanság ráírnom, mikor olyan ritkán láttuk egymást, és csak köszönőviszonyban voltunk, ezért belájkolom mindig azt a képet, amit épp kirak.
Ő viszont csak áprilisban lájkolta egyetlen képalbumom. Tegnapelőtt is új fotót raktam fel meg ő is, én belájkoltam neki, viszont ő nem nekem. Egyébként nem az a tipikus macsó srác, és barátnője sem volt még soha.
17/L
az élet nagy gondjai. már értem, miért mondják, hogy túlgondolják a lányok a dolgokat.
szóval: én nőként úgy gondolom, hogy nyugodtan lehet kezdeményezni. nincs abban semmi rossz, van olyan pasi akinek ez még tetszik is. semmi bajod nem lesz ha írsz neki. gyorsan el fog válni, hogy erdekled e vagy sem.
Szia! Nem szeretnélek elszomorítani de lehet hogy azalatt a négy év alatt lett barátnője😔 Ha mégse akkor lehet hogy csak nem szeretné belájkolni mert nem tudja hogy mit szólsz majd hozzá. Az is lehet ,hogy nem látja ha lájkolod mert ha mondjuk 50-nél több lájk van rajta nem biztos hogy kiszúr téged. Szerintem nyugodtan írj rá hogy emlékszik-e rád vagy mi van vele mostanában, rég láttad.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!