Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi lehetett?
Figyelt kérdés
Van egy lány, régen elég sokat beszélgettünk és úgy tűnt, hogy minden jó. De az egyik barátom mondta, hogy kicsit kifaggatták és azt mondta, hogy semmit nem akar tőlem. Ezután nem írtam vissza neki mert nem szeretem ha csak húzza valaki az agyamat. Viszont ma kicsit ittasan eléggé rám volt kattanva, én eltoltam magamtol annak tudatában, hogy nem kellek neki.. folyamatosan ölelgetett, meg azt mondta hogy a többiek nem akarják hogy legyen köztünk valami. Szerintetek írjak neki holnap, hogy ez most mi volt? Vagy lehet csak a pia miatt volt rámmozdulva?2018. aug. 19. 04:06
1/2 anonim válasza:
Szerintem irj rá!!mert elvleg akik leitták magukat azok azt mondják amit nem mernek és azt is csinálják!!szóval...szerintem akarhat valamit csak nem meri elmondani főleg a barátaidnak nem...ha tetszenél neki akkor te lennél az első akinek elmondja szóval kérdezd meg!!!jaés lehet hülyeségnek hangzik de meg kellett volna tegnap kérdezned tőle h szeret e téged úgy is le itta magát szóval nem emlékezne rá talán:) de ki kellett volna használnod a pillanatot:)de még megkérdezheted tőle üzenetben és ha sokára nem ír vissza akkor tuti bejössz neki!!:) lehet neked elmondja!!:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!