Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi lehetett?
Tegnap a kiszálltam a kocsiból a decathlonnal, láttam, hogy jön 2 'menő srác' , hatramentem a csomagtartohoz, hogy a taskambol 1-2 súlyosabb dolgot kitegyek.
Amikor odaértek viszonylag közel hozzam, akkor az egyik valami olyasmit mondott, hogy "aztak+" es nagyon hangosan elindítottak valami zenét kihangositva.
Ma is hasonló történt, csak most odamentem egy kukahoz, hogy kidobjam a szemetet, erre az egyik srác fütyült, de nem úgy, amikor mondjuk így akarod elérni, hogy valaki rad nézzen, hanem olyan 'wow' fütty volt ( remelem érthető 😂😁)
Egyik esetnél sem néztem te a fiúkra
De ez 2 külön városban történt, szóval a fiúk is teljesen mások voltak 😃
Ez mi lehetett?
Fiúk, tegyük fel, hogy csináltok ilyet, akkor milyen esetben?
(Tudom, aki normálisabb nem csinál ilyet, hogy fütyül a lány után, de csak elméletben tegyük fel 😃 )
Kort es nemet is legyszi :)
16/L
Ez az a fajta jelenség amikor te jól nézel ki és a "srácoknál" beindul az az ösztön a fejbe hogy lenne-e veled vagy nem!
15F Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!