Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehetett a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehetett a baj? Van még remény?

Figyelt kérdés

Vidéken lakom,felkerültem Budapestre Egyetemre. Miután felvettek, még nyár közepén rámírt egy lány a gólyacsoportból,hogy "haverkodjunk". Persze nagyon egymásra kattantunk,le sem tudtuk tenni a telefont. Szerelem lett belőle 2 hét alatt. 1x épp BP-n jártam mikor 3 hete ismertük egymást,és eldöntöttük,hogy talizunk. Láttam,hogy tetszem neki,másfél órát voltam vele,nagyon jókat beszélgettünk. 1 héttel később,fel kellett mennem megint,mivel nem vettek föl a kollégiumba,és lakást kellett keresnem. Ekkor is találkoztunk,még jobb volt a hangulat,izzott a levegő. Aztán az első beszélgetés után 1 hónappal, jött a gólya tábor. Mivel nem értem volna fel vidékről a gyülekezőig,így felajánlotta,hogy aludhatok nála,apának nem szól,anya pedig megengedi (hiszen látja,hogy a lánya már 1 hónapja elveszett,és vigyorogva nyomkodja a telefont megállás nélkül,úgy,hogy föl sem néz). Így is lett,megvolt a beiratkozás,együttvoltunk,aztán délután átmentem hozzá. Kajáltunk,röhögtünk,szívtuk egymás vérét. Eljött az este,filmeztünk,és hozzámbújt. Elkezdtem simogatni,majd egy idő után megcsókoltam. Körülbelül 3 órán keresztül feküdtünk az ágyban hulla szerelmesen. Szexelni nem akart még,régebben mondta,hogy nem ő szeret vele várni. Együtt aludtunk,egy ágyban,egymás karjaiban. Eljött a tábor,sajnos külön csapatba kerültünk,viszont folyamatosan jártunk találkozgatni titokban. Első éjszaka elvonultunk,és egy eldugott helyen összejöttünk. Végig együtt voltunk a táborban,imádtuk az egész szitut.

Aztán becsepettünk a mindennapokba,mindketten dolgozunk,iskola,hétvégente haza kellett jönnöm eleinte,és nem volt időnk egymásra. Néha nála aludtam,ő is volt nálunk 2x 3 napra. Ha volt nyugi,szexeltünk. Azonban közös programok nem voltak,mert ő mindig dolgozik,vagy fáradt,vagy nincs pénze,de nem hagyja,hogy meghívjam. Nagyon megszerettek a szülei,a barátnői is. Suliba úgy mentünk,hogy az első napon már 2 hetesek voltunk. Szeptember-Október eltelt így,voltunk moziban,1 koncerten,vásárolni,kajálni,kávézni. Aztán November végén,December elején észrevettem,hogy fura. Kevesebbet ír,nem az van mint,volt hogy felkel,és első dolga,hogy félálomban ír. Nem nagyon volt kedve semmihez,(mégjobban mint eddig) lassan írt vissza,egyre többször bunkózott.

És nemrég mondta el,hogy 2-3 hete kicsit depis,mert már nem érzi azt mint előtte,és neki kell egy kis idő,hogy átgondolja,akar-e most kapcsolatot. (Ismerem,gyakorlatilag percenként változtatja a döntését.)

Mostanában fejemhez vágta,hogy gyerekesnek tart,nem vagyok elég határozott,nem tudja,hogy valaha lesz-e olyan mint régen.

Előző barátja pedig kicsit erőszakos volt,és az sem tetszett neki. Kicsit olyan "semmisejó" lány.

De én mégis nagyon szeretem.

Mit rontottam el?

19F 19L

2016. dec. 24. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Eloszor is nagyon szep tiniszerelem tortenetet èltèl meg ès nagyon aranyosan irtad le. Ilyen tiniszerelmen sokan àtesunk, sokszor az egyik fèlnèl a kezdeti rendkivuli izgalom ès làng nem èg tovabb, lassan pislàkolva kialszik ès a paràzs is fekete fustè vàlik.

Az a pici jellemzo amit alanyrol irtal azt mondatja velem hogy jobb is lesz igy. Az ilyen tipusu nok hosszu tavon megeszik az èleted...hidd el nagyon tapasztalt vagyok...

Ne azon bankodj hogy vèget èrt hanem orulj neki hogy megtortent.

Ne haragudj erte tudom hogy keseru most ezt olvasni es tudom hogy kuzdeni fogsz mèg. En is sokszor igy tettem :) megèrtelek.

2016. dec. 24. 19:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van. Nagyon szeretem,de rengeteg a gond. Én is látom ezeket. Szerinted jobb lenne,ha szakítanék vele?
2016. dec. 24. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a lány nem akarja sajnos nem lehet erőltetni, lehet most hogy jobban megismertétek egymást, meg ahogy teltek a hónapok napok, számára lehet már unalmas lett a kapcsolat, ami persze nem biztos hogy a te hibád. Lehet nem vagy gyerekes csak egy ilyenkorú lány már érettebb fiúk iránt érdeklődik.
2016. dec. 24. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ő gyerekes,és szerintem nem nagyon lesz olyan érett fiú,aki elviseli. :D de hat meglatjuk
2016. dec. 24. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
19 evesen mèg senki nem èrett.
2016. dec. 25. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!