Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit érez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit érez?

Figyelt kérdés

Voltbarátomat szakítás után nem láttam fél évig, most megint abban a városban tartózkodott, ahol lakom. Elkezdtünk találkozgatni úgy 2 hónappal ezelőtt. A bizalmasa lettem, hozzáteszem egyedüliként, amit nem tudok mire vélni, de jól esett. Én is bízom benne egyébként, mondhatni legjobb barátom lett.

Néha átkarol, megfogja a kezem, megölel. Védelmezőn viselkedik velem. Múltkor (3 napja hazament) búcsúzkodás címszó alatt majdnem háromnegyed órán keresztül ölelgettük egymást, nagyon gyengéd volt. Végigsimított a számon, kisöprögette a hajamat az arcomból, miegyéb.

Néha csak úgy random megölel, mert hogy cuki vagyok.

Azt mondta, nehéz olyan embert találni, mint én, és hogy hiányoztam neki.

Az utóbbi időben sokat beszélgettünk bizalmasan, a szakításunk részleteiről is, és megbocsátott. Konkrétan odaadóbban viselkedik velem, mint amikor még együtt voltunk.

Én szeretem őt, nagyon régóta, szakítás óta is. Ezt ő is tudja, azt mondta, hogy ő nem tudja viszonozni. Szó szerint ezt mondta. De most mégis ez van. Másokkal nem ilyen, mint velem. Furcsa ez nekem, és reménykedek, de nem akarom beleélni magam, de mégis...

Egyik barátnőm szerint csak ki akar használni, mások szerint viszont szeret. Én meg nem tudom, mit gondoljak.

Szerintetek?

2016. aug. 31. 12:17
 1/3 Feke17MKSz ***** válasza:
79%
Segieten ha megosztanád a szakitás részletrit de itt elsőre azt szürtem le hogy te szakitottál. Szerintem szeret téged csak fél, hogy megint rosszúl végződik majd.
2016. aug. 31. 15:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Egészen pontosan milyen részletekre gondolsz?

Igen, én szakítottam.

2016. szept. 1. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtörtént a szakítás, annak megvolt az oka ugyebár. Nem tudom, mi miatt, de nem minden esetben jó ötlet visszafogadni a másikat, mert nem biztos, hogy működne, legalább is egy idő után.

Lehet, rájött, mennyire is szeret téged. Bár igazából függ a személyiségétől is.

20L

2016. szept. 3. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!