Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez irántam valamit?
Sziasztok..nagyon bizonytalan vagyok már lassan egy fél éve.. Van egy srác aki a volt legjobb barátnőmnek a testvére és egyébként egy utcában lakunk.. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Én sokáig nem közeledtem felé,aztán lett egy szikra köztünk. Elkezdtünk beszélgetni Facebookon mindenféléről és aztán Kiderült hogy akar tőlem valamit. Igazából nem nagyon érdekelt ő engem,csak szórakozni akartam.. És bekövetkezett ami régóta nem volt.. Beleszerettem.. Nagyon... Elmondtam neki,hogy jártam az egyik haverjával régebben,de nem volt komoly.
Ő igazából azóta nem foglalkozik velem,amióta ezt elmondtam. Én viszont már fél éve belevagyok esve.
Nem keres,nem ír,nem beszélünk.. Nem szeretnék nyomulósnak tűnni,így én sem keresem. A baj az,egyre nehezebbek a napjaim nélküle,napról napra egyre jobban szeretem. Mit tudnék csinálni? Muszáj,hogy az enyém legyen. Senkit nem szerettem még Ennyire,mint őt.
Vele képzelem el az életemet,és más nem érdekel.. Nem tudok mással lenni,másra gondolni.. Nekem ő kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!