Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon szerelmes lehetett belém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szerelmes lehetett belém?

Figyelt kérdés
A fiú akit ismerek 18 éves én lassan 15 leszek. Még az ismerkedésünk elején körülbelül egy éve sokszor "bokolt",vagy hogy is fogalmazzam például leírta nekem,hogy mit csinálnák ha én ott lennék (nem kell rosszra gondolni),vagy ha idősebb lennék biztos járna velem stb..ez vajon szédítés volt vagy mi a franc? :'D utána szerelmes is voltam belé úgy kb mostanáig..már nem vagyok belé szerelmes túlzottan,de azért ezen sokszor fantáziálok hogy mi lett volna ha? :S (jó volt egyébként a kapcsolatunk)

2017. febr. 1. 07:08
 1/4 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy milyen ember. Ha visszahúzódó, akkor komolyan gondolhatta, ha meg ez a fullcap-ben szaladgáló mindenlébenkanál, akkor viszont csak szórakozott veled. 21/F
2017. febr. 1. 08:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Olyan normálisnak ismertem ki. Ritkán mutatta meg a komolyabbik oldalát,sokat poénkodott..
2017. febr. 1. 14:17
 3/4 anonim válasza:

1.:én nem gondolnám hogy az a fiu szerelmes beléd mert most nézd:ő 18 éves (végzős) te 15 (tizedikes vagy kilencedikes) én azt kicsinek látámhogy beléd szerelmes de ki tudja....Ja igen meg attól ia függ hogy milyen..szerintem eloszor deristd ki mennyi barátnője volt mar.

Ha 1-2: 95% százalékod van hogy nem csak szédit,DE ha a volt baratnoivel is csak 2 hétig vagy 1 hónapig volt...akkor az lemegy 80%-ra hogy te is sokat legyél vele.kivéve ha próbálsz "álombarátnő" lenni.

Ha mar 4-5-6 barátnője volt: Ez egy olyan ember aki tége is dobni fog egy idő után szoval csak 30% százalék..

2:ezt nem bántásból de én örülnék ha egy végzős szerelmes lenne belem..de el fog menni akkor mar csak alig tudtok talizni de vehul is.ja igen ezt sem bantasbol: Ha elkezdessz vele jarni es nem erdekel hogy marvolt elotedd mas (mert ez normalis)es dobni fog akkor sztem a te efolyamodbol keress fiukat!

Ja igen:

Ha nem volt barátnője: 10000% százalékod vannszabad a pálya!!!! ;)

Viszont: Ha népszerú akkor kicsit nehezebb dolgod lesz!

Kösziii hogy elolvastad!! Puszi

2017. febr. 2. 10:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajna nyolcadikos vagyok 😅 tudtommal van barátnője és ez mind szép és jó de én magyaroszágon lakok ő meg romániában. Népszerűségre hm..olyan átlagos volt..
2017. febr. 2. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!