Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek tetszenek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszenek az ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van valaki aki fiúsabb (pl vadászik, szeret vezetni stb) de közben tud nőies is lenni?

2018. aug. 9. 23:18
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Szerintem ez nem gond hiszen mindenkinek más az ideálja :)
2018. aug. 13. 13:51
 12/22 anonim ***** válasza:
Szóval ha nem vagy tömeglány fiús vagy?
2018. szept. 4. 20:43
 13/22 anonim ***** válasza:
Azért emelted ki a kérdést, hogy agyon legyél dícsérve? "Nem vagyok tömeglány." Aha. Senki sem egyforma, mindenki más személyiség. Nincs olyan, hogy "tömeglány"!!! A szimpátia meg nem a hobbin múlik, hanem a külsőn és a belsőn. A vezetés mióta számít fiúsnak te eszetlen??? Az, hogy kinek mi a hobbija, nem teszi különlegessé, értékesebbé az embert. Attól még lehetsz egy idegenektől elismerést és ajnározást váró szánalmas kis szar.
2019. febr. 26. 19:13
 14/22 A kérdező kommentje:
Én vagyok az eszetlen :D de te kötsz belém
2019. febr. 26. 19:19
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem kötöttem beléd, csak próbálok rávilágítani, hogy nem itt kellene elismerést kunyerálni és hirdetni magad!
2019. febr. 26. 19:29
 16/22 A kérdező kommentje:
Te nevezel eszetlennek és mindennek elhordasz. Holott nem tudom mióta elismerésért kuncsorgás, ha kikérem a másik nem véleményét, neked magaddal van valami bajod ha ilyen vagy.
2019. febr. 26. 19:34
 17/22 anonim ***** válasza:

Köszönöm, velem minden rendben. :)

Megkaptad a választ, van akinek bejönnél, van akinek nem. De ez nem a hobbidon múlna alap esetben. Én gitározok. Szimpatikusabb lettem neked? Naugye. Nem ártana neked egy pasi, aki helyreteszi benned az értékrendi sorrendet és magabiztosabbá tesz. Ez jótanács volt, nem sértés.

2019. febr. 26. 19:48
 18/22 A kérdező kommentje:
De azt sem írtam, hogy a hobbin múlik. Te nagyon azt írod amit látni szeretnél
2019. febr. 26. 19:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem, csak a kérdésed erről szól.
2019. febr. 26. 20:00
 20/22 A kérdező kommentje:
Mindegy. Nem vitatkozom idegenekkel. További szép napot " te eszetlen"
2019. febr. 26. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!