Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek tetszenek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tetszenek az ilyen fiúk?

Figyelt kérdés

Akik "lázadók". Akiknek van véleményük minden témában és nem hajlandóak beállni a sorba. Akit azért közösítenek ki, mert nem hajlandóak olyanok lenni, mint a többiek.

17/f

2018. jún. 26. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem igen, hisz azzal, hogy nem áll be a sorba, csak önmagát adja, nem úgy mint a sorban levők. És szerintem nagyon jó az, ha valaki önmagát tudja/meri mutatni a mai világban, mert nem könnyű:) 16L
2018. jún. 26. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Akiket ismerek fiúkat és ilyennek írják le magukat, azok járnak le hétvégenként a sarokra lerészegedni, szinte egyik se szűz már és nem is egyszer csinálták, cigiznek, és csak azért mondanak mindenről véleményt mert nagy a szájuk, azt hiszik minden körülöttük forog és elnyomnak másokat anélkül hogy észrevennék...szóval egyértelműen nem...
2018. jún. 26. 19:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Öhm #2 nem pont így gondoltam XD

Látom teljesen nem érted helyzetet. Lerészegedni, komolyan? Aki krónikus beteg és gyógyszert szed az tényleg le szokott részegedni...

Cigi és hasonló meg főleg nincs. Éppen azok ellen vagyok akik birkák és bunkók.

2018. jún. 26. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Akkor olyan aki tudálékos, mindig mindent jobban tud, és ezt véleményként folyamasatosan hangoztatja?:)
2018. jún. 26. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

17 évesen annyi mindent meg élhettél már hogy tényleg minden témában otthon lehetsz és világmegváltó véleményeid lehetnek.

A 2-Essel teljes mértékben egyet értek. És szerintem is figyelem hiányos mindenbe beleszólok mar csak azért is kategória vagy.

2018. jún. 26. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is "különc" vagyok, de ez nem ilyen egyszerű. Sok mindentől függ. Csak azért, mert "lázadónak" vallod magad még nem biztos, hogy bejönnél.
2018. jún. 26. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem aki “lázadónak“ vallja magát az pont nem az ;)

Ahogy látom a többieket meg magamat is mindenki különcnek, másnak vallja magát

16f

2018. jún. 26. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Antiszoc lehet hisz az egyik nyomi osztálytársam is az
2018. jún. 26. 23:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, bejönnek a skinhead-ek.
2018. jún. 27. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!