Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha 25 éves létemre jobban tetszenek a 12-16 éves lányok, mint a korombeliek?
Figyelt kérdés
De ne értsetek félre, sosem jönnék velük össze, hisz gyerekek még. Viszont testileg, akár beteges, akár nem, nagyon vonzónak tartom őket.2018. jún. 12. 00:32
1/27 anonim válasza:
Ha a gyerekek, gyerek kinézetű lányok tetszenek, azt úgy hívják pedofília.
2/27 A kérdező kommentje:
#1 Nem a gyerekek tetszenek. A tinik csak agyilag gyerekek, de testileg már egy 12 éves lány sem az.
2018. jún. 12. 00:38
3/27 anonim válasza:
Vajon mi lehet egy 12 éves kislányban ennyire vonzó...
4/27 anonim válasza:
De bizony, egy 12 éves még nagyon gyerek kinézetre is. 16 évesen már kevésbé néz ki gyerekesnek, de rajtuk is látni még hogy fiatalok. Szóval van egy kis baj nálad.
6/27 A kérdező kommentje:
Ha van is baj nálam, sosem jönnék velük össze. Még egy 16 évessel sem, hiába 14 év a beleegyezési korhatár.
2018. jún. 12. 01:08
7/27 Roflkopter válasza:
A szexuális vonzalom nem azt jelenti, hogy összejönnél velük. És igen beteges, ez van, pedofíl vagy.
8/27 anonim válasza:
25 ėvesen a 12? Az nem normális! Ės ez enyhe kifejezės.
9/27 anonim válasza:
A 12 nem annyira, de a 16 már korrekt.
Amúgy nem baj addig, amíg nem nyúlsz hozzájuk 14 év alatt :D Bár nem tudom miért kérdezed ezt a nyilvánosságtól. Nyilván tisztában vagy vele, hogy a legtöbben mit gondolnak erről.
10/27 anonim válasza:
Nyugi én is így vagyok csak 38 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!