Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszenek a félénk lányok?
Figyelt kérdés
2018. jún. 27. 18:20
1/12 anonim válasza:
Persze ;-)
Csak mind túl félénk...
3/12 anonim válasza:
Te most ugyanaz a kérdező vagy? Már 3_om bejössztök e kérdés van kint ugyanabban a topicban behalok . 😅😅😅😅😅 ooh drágáim bejössztök igen ha ezlehet a válasz
4/12 anonim válasza:
Néhány napja volt pont egy ilyen kérdés, akkor is a többségnek tetszettek. Ritka az olyan lány, aki tényleg csendes, visszahúzódó, nem csak nagyon idegen környezetben.
Nekem is tetszenek a félénkebb lányok, én is eléggé zárkózott vagyok :)
5/12 anonim válasza:
nagyon is, csak ne legyen határozatlan, ha valamiről a véleményét kérem, vagy pl megkérdezem "hova szeretnél menni" 10 ből 10 alkalommal ne "nem tudom" ra menjünk
de amúgy nagyon cukik :)
6/12 A kérdező kommentje:
#3 Nem,nem hinném hogy ugyan az vagyok,én kb másodszorra írok ebbe a kategóriába de teljesen mással:D
Köszönöm a válaszokat:)
2018. jún. 27. 18:32
7/12 anonim válasza:
Hány éves ez az aranyos, félénk lány?
8/12 anonim válasza:
Igen, nagyon is, bár ha túlságosan félénk az néha néha probléma lehet.
9/12 anonim válasza:
Én sajnos eddig azt tapasztaltam, hogy csak simán átnéztek a csendes, félénk lányokon...
10/12 anonim válasza:
Szia, például nekem csak az olyanok jöhetnének szóba :D Nekem csak ők lányosak és szeretni valóak, szerintem nem normális ha valakit fenyít a csaja meg játssza a fejét össze vissza, inkább legyen lányos és legyen szüksége 1 srácra aki mellett mondjuk nem kell féljen semmitől és tudnak a szerelemre adni nem a hülyeségekre amit a mostani 80% ember csinál meg hasonlók :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!