A felenk, szelid, 'cuki', szelid fiuk tetszenek. Hogyan lehet elcsabitani egy ilyen tipusu pasit?
Nem ismerem őket, de én inkább csak megfelelő emberek között vagyok "vagány" de akkor nagyon, egyébként inkább csendes.
Nehezen megnyílós vagyok, de csajozásban mondjuk ez sose zavart. (aktív nemi életet hagytam magam előtt). De most lett egy barátnőm már jó ideje, és ő is úgy nyert meg magának hogy elsőnek szimpla szex volt, aztán ragaszkodott, cuki volt de nem is az a nagyon ragadós "beteg" tipus, hanem cselesen ravasz típus.
Előbb utóbb megszerettem hogy "ragaszkodik" és "keres". Tudom ennek fordítva kéne lennie, de én úgymond "érzelmi nyomorék"-nak nevezném magam akkoriban, ugyanis csak kétlábon járó papír zsebkendőként néztem a nőkre és mint barátságról vagy egyébről esetleg szeretetről vagy ennek kinyilvánításáról fogalmam se volt lányok felé.
Persze bevallom más is próbálkozott már, de az nem volt hatásos. Egyébként nagyban becsülendő ő is meg én is, mert eszem se tudja hány nővel voltam előtte (legalább havi egy megvolt több éven keresztül), de ő "megfogott" én meg "megállapodtam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!