Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben?
16 éves vagyok, nyári munka gyanánt Ausztriában dolgozom. Itt ismertem meg egy 20 éves, nem magyar srácot, akit nagyon kedvelek. Nem beszélünk közös nyelvet, ő oroszul, románul és ukrán oroszul tud, én angolul, magyarul és németül. Megpróbalunk beszélgetni, valamennyi magyar és német kifejezés ragadt rá a kollégáktól. Ha nem tudja, mit mondok, elmutogatom. Szóval nehézkesen, de megértjük egymást.
Suli kezdetéig dolgozok itt, ő pedig 2 hónap múlva már nem fog ott lakni... Nem tudom, hogy mennyire lenne értelme belekezdeni valamibe, amikor kevesebb mint egy hónapunk maradt. Én tényleg nagyon kedvelem őt, kedves, aranyos, okos és segítőkész. Szerintetek? Nem hiszem, hogy ennyi idő alatt meg tudnám annyira ismerni, hogy szerelmes legyek belé, de tényleg igazán kedvelem. És az az igazság, hogy meghalok azért, hogy megcsókoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!