Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél? Hogyan döntenel?
17 éves szűz lány vagyok. 9 hónap után szakítottunk a barátommal néhány hónapja. Volt egy idő mikor alkalmanként ő keresett engem egyébként nem beszéltünk, zűrzavaros volt akkor a helyzet közöttünk. Viszont most egy jó 1,5 hónapja folyamatosan beszélünk és találkoztunk is ami a lehető legjobban sikerült. Minden olyan volt, mint régen. És feljött a szex téma amit mind a ketten nagyon szeretnénk, viszont nekem volt egy "kikötésem" amióta az eszemet tudom és "felnőttem", hogy én olyannal szeretném elveszíteni akit szeretek 100%-ig és semmiképp sem bánnám meg. Naa most ezzel a sráccal abszolút eltudtam volna képzelni sőt csal közbe jöttek eü. gondjaim amik végett nem akartam.
A kérdés, hogyha hétvégén találkozunk náluk lefekudjün-e vagy maradjunk a szokásos pettingnél?
A szakítás egyébként hülye dolgok miatt történt szóval megtudnánk beszélni, oldani úgy, hogy később ne terjenek vissza!
"viszont nekem volt egy "kikötésem" amióta az eszemet tudom és "felnőttem", hogy én olyannal szeretném elveszíteni akit szeretek 100%-ig és semmiképp sem bánnám meg."
Maradj ilyen és ne állj be a pitsák közé!
Ha megtudnám,hogy a barátnőm a kapcsoalton kívül vesztette el, nos, addig lennék a barátja.
#2: Majd lesz más
És de, kapcsolaton kívül,mert nem vagytok együtt.
Mi a jó büdös francért nem férsz a bugyidba??
Ne a pi...áddal gondolkozz már, mint a legtöbb korod beli liba, szutyoknak könnyű lenni, tartással teli nőnek viszont nehéz, de megéri.
Haat ööh igen vegulis kapcsolaton kivul van, persze. De nem akepp ahogy az elso irta. Szoval nem csalasosan kapcsolaton kivul!
Legalabbis en igy ertelmeztem🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!