Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha nem bírnád kimondani a jövendőbeli párod nevét?
Fura kérdésnek hangozhat, és nem is helyes a leírás, hiszen még csak randizni fogunk.
Viszont a nevével gondban vagyok. Nagyon szokatlan neve van, még sosem hallottam, plusz a vezetékneve is elég ritka, összességében nem mondanám meg róla, hogy magyar, ha nem tudnám:D
Ilyen 'Dzsesszika féle' név, csak fiú változatban, egyáltalán nem áll rá a szám:D
Nyilván ez nem kizáró ok, de mennyire lenne tapintatlan, ha pl nem igazán mondanám a nevét?
Ha lesz valami, később, akkor gondolom úgyis rá fog ragadni valami becenév, de addig is, kerülném a nevével való megszólítást, emiatt bunkónak tartanátok?
Meg lehet tudni a kereszt nevét? :D
Kérdezd meg hogy mi a bece neve.? Hogy - hogyan becézik.?
Nekem is ritka nevem van. A barátaim ki tudják mondani, a tanáraim viszont már nem. Larion-nak hívnak, viszont aki nem tudja, az mindig Lárion-nak mondja. De volt már Lárien, Larien, Lórien, egyszóval minden..
Szerintem ebben nincsen semmi ciki sem, magáról is tudja biztosan, hogy nehéz kiejteni, leírni.
Találj ki valami olyan dolgot amivel segíthetsz magadnak megtanulni.Ha van valami kedvenc kis szimbólumod vagy akármi ami neked kedves, játszadozz el vele a nevét belekeverve és hátha segít.Ez olyan mint a tanulásmódszertan :"D
De ha esetleg nem sikerülne, nem bunkóság :)
Lehet, hogy nem világosan írtam, kiejteni ki tudom (igaz, rá kellett kérdezem, hogy hogyan kell helyesen, de nem vette sértésnek), csak valahogy olyan idegen, nem tudnám hangosan úgy szólítani:D
Minden barátja kb más néven szólítja, így majd csak mi is kitalálunk valamit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!