Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy szólítotok meg egy lányt?
A puszi adás egy ismeretlen lánynak, ha Te kezdeményezed lehet nagyon tolakodó is, ergo le fogja vágni mit szeretnél tőle, és onnantól már a szerencsére bízod a dolgot, szerintem, mert ezt a lányok gyakran félre értik. A kéznyújtás szerintem olyan béna, már ha akkor nem, ha fogod, és egyszerűen felteszed a kérdést, hogy Ő hogyan szokta, milyen szokásai vannak. Én inkább megölelem ilyenkor a srácokat, mert az még nem jelent semmit, de kontaktban vagyunk valamilyen szinten.
Szerintem amit a srác ebben az esetben tehet, és ami a legjobb, ha egyszerűen felteszi a kérdést, amit fentebb írtam.
Bemutatkozáskor mindig a nő/lány nyújtja a kezét először, ha nem nyújtjaakkor nem fogsz kezet.
Egy alap "szia, zavarlak-e?" S akkor felhozól valami témát. "Láttam, hogy blá blá" improvizálj, légy nyugodt. A lényeg, hogy ne azt a benyomást keltsd hogy csak meg akarod fektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!