Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy szólítotok le egy lányt...

Hogy szólítotok le egy lányt az utcán?

Figyelt kérdés
De komolyan, mindenütt azt mondja mindenki, hogy "menj oda egy lányhoz az utcán". Odamegyek... "szia!"... és akkor mi van ezután? Persze ha valaki adonisz, akkor nyilván működik, de aki átlagos, netán az alatti, az mit tud csinálni ilyenkor? Szerintem inkább kínos, ráadásul itt Keleten a tarhálók jutnak az eszébe az embernek először, ha valaki random idegen megszólítja őket.
2015. jan. 29. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus, ápoltnak látszó fiú szólít meg, akkor szóbaelegyedek vele. :)
2015. jan. 29. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
"és mondd, hány álmatlan éjszakát okoztál ezzel a Kardoskútiaknak?"
2015. jan. 29. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
"Na de uram! Fékezze magát!"
2015. jan. 29. 20:36
 4/8 Sulek Péter ***** válasza:
Aki szimpatikus köszönsz beszélgetést kezdeményezel valami általános témában időjárás, mikor jön a busz? bármivel pl megkérdezheted nincs e valami jó étterem a környéken bármi aztán szépen rávezeted ha megvan a kémia úgyis érezni fogod és csak meg magától hidd el csak gyakorlás kérdése :)
2015. jan. 29. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
"Jó napot kívánok, a NAV munkatársa vagyok. Ön elmulasztotta befizetni a szépségadót, ezért meg kell bírságolnom."
2015. jan. 29. 20:41
 6/8 A kérdező kommentje:

@1

Na, ezé'mondom, egyáltalán nem mindegy, hogy ki megy oda.

@2, 3

És még el sem nyerted méltó büntetésed!

@4

Ez nem rossz, csak szerintem az időjárás az egy elcsépelt, unalmas téma, a "mikor jön a busz?" meg az, amivel engem például a világból is ki lehet kergetni, szerintem mást is... :D (Kedvencem, amikor odajön hozzám egy buszállomáson egy idősebb ember, és megkérdezi ugyanezt, és nagyon csodálkozott, amikor visszakérdeztem, hogy ugyan melyik. Na mindegy, ez itt off, csak hogy a helyzet abszurditását jelezzem. Meg már vagy másfél éve nem is buszozok, a vasúton meg mindenkit, akit látok, rohan, benne van a fülében a muzsika, vagy úgy el van bambulva, hogy még ha az orrát megpöckölném, azt se venné észre.)

@5

Ez marha jó! Csak éppen megint ott tartunk, hogy ez egyáltalán nem mindenkitől hangzik jól.

2015. jan. 29. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
De ez bármilyen szövegre igaz. Akármit mond a leszólító fél, mindenképp kell hozzá egyfajta megjelenés is, hogy jól hangozzon a szájából amit mond. De amúgy örülök, hogy tetszik :D
2015. jan. 29. 21:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Na meg, ez a "szia! tetszel" nekem kicsit ajtóstul a házba effektus, hiába mosolyogtam rajta. :D
2015. jan. 29. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!