Fiúk, hogyan szólítotok egy lányt? Lányok, ti hogyan reagálnátok?
Pest, hála istennek, nem csak plázak*rvákból áll. Látok egy-két normálisnak tűnő és szép korombeli lányt, de nem tudom, hogyan vegyem rá magamat arra, hogy megszólítsam a lányt, valamint mivel a beszélőkém sem jó ilyen helyzetekben, végképp nem tudnám mit mondjak.
Tehát fiúk, ti hogy veszitek rá magatokat, mit mondtok, valamint a visszautasítást hogyan élitek meg? És lányok, ti mi alapján döntötök, hogy odaadjátok az elérhetőségét a srácnak? Többre tartotok egy ilyet, mint aki pl interneten kezdeményez ismerkedést?
Csak értelmes válaszokat kérnék! 17/F
Én 27/F vagyok és a következő tanácsokat tudom adni.
Az első és legfontosabb dolog hogy ne félj, mert ha remeg a hangod vagy idegesnek tűnsz, megérzik. A második dolog hogy képzeld el a következőt:
Te csak megismerni akarsz egy lányt, mert számodra érdekes/vonzó. Jelenleg nem ismered, mi a veszíteni valód? Ha nemet mond, lépsz tovább, és jön a következő. A kudarc akkor tör csak le ha magadra veszed, és ha tovább gondolod a sztorit. NE tervezz előre semmit! Te csak beszélgetni akarj, legyél határozott, magabiztos és légy önmagad. Ha nem akkor ne törődj vele, még1x írom, lépj tovább, nem érdemes ezen rágódni, neki nem és kész. A beszélőkéd egy leszólításnál nagyon fontos dolog. Fejleszthető dolog, tehát fejleszd. Úgy tudod a legjobban fejleszteni, ha sok sok emberrel beszélsz. Eleinte azt tanácsolom járj el ide oda a haverokkal, ismerkedj más emberekkel, terjeszd ki a kapcsolataidat, és beszélgess, nagyon sokat beszélgess. Minden kezdet nehéz! A szép lányoknál meg főleg. Itt is tudsz gyakorolni, elsőnek azt tanácsolom, szólíts le egy olyan lányt aki abszolút nem számít, mármint nem érzel iránta semmit, nem tetszik stb. Szólítsd le beszélgess vele. Aztán szólíts le nagyon sok ilyen lányt, és szépen haladj azok felé aki már jobban majd mégjobban és nagyon tetszik. Az első mondatod hibája, ne általánosíts! Amikor leszólítasz egy lányt, felejts el minden előítéletet, csak arra koncentrálj hogy őt ismerd meg. Add önmagad, legyen önbizalmad.
És végül mivel kérted a saját leggyakoribb példáim.
Én kihasználom a helyzet adta lehetőséget, pl leejt valamit, "tetszik nekem a táskája a hugomnak is kéne vennem valamit" vagy egyszerűen csak odamegyek és megkérdezek tőle valamit, tanácsot kérek, aztán megkérdezem lenne e kedve beülni valahova este. Soha nem tervezek el semmit, és nem gondolom tovább. Egy lánynak van joga nemet mondani, nem köteles indokolni sem, de ha elmondja miért az neked segítség, hogy mi lehet a hiba. Soha ne változtass olyan dolgon ami miatt önmagad vagy de a lánynak nem tetszik. Ilyenkor lépni kell tovább. Tanúsíts tiszteletet, és soha ne legyél erőszakos.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!