Fiúk, mit szólnátok hozzá? Hogyan reagálnátok? 21L
Mit csinálnátok, ha bejelölne egy csa fb-on akit csak látásból ismertek? Talán tetszem neki, ez okból jelölném be. Én megtaláltam őt véletlenül, de szerintem ő nem tudja a nevemet se.
Egyszer már csináltam ilyet, de azzal a sráccal többször beszélgettem a srác kezdeményezésére. Szóval ott már megvolt az ismerettség, örült is neki, rögtön rám írt, de ez most más. Egy kukkot se beszéltem az altuális fiúval. Csak nézzük egymâst + szia.
Lehet furán venné ki magát az egész. Szerintetek?
Talán kezdeményezhetnél élőben is.
Én személy szerint furcsállnám, ha valaki csak úgy bejelölne facebook-on, de lehetséges, hogy kialakulna egy jó kapcsolat...
Persze, jelöld nyugodtan. Abból baj nem lesz :)
Sok sikert!
Mit veszíthetsz?
Csak úgy nyerhetsz, ha kockáztatsz!!!
37F
Én simán kinyomom az ilyen jelölgetést.
Régebben még írtam ilyenkor, hogy "ki vagy", "honnan ismerjük egymást", aztán beleuntam. Simán törlés és kész.
Szóval van az a szint aki arra használja a facebook ismerőseit amire valók, ismerősöknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!