Én így csinálnám, megteszi? Beválik? Lányok ti hogyan reagálnátok?
Én értékelném az ilyen közeledést. Más a haverokkal egyetemben támadna, de esküszöm néha jó lenne ha csak az a pasi jönne oda hozzám, aki meg akar ismerni. Szerintem beválik.
Csak legyél határozott. Senkinek sem vonzó, ha az odajött pasi zavarban lenne. Ha zavarban is leszel, próbáld leplezni és végig szépen mosolyogj. De ez csak az én véleményem.
21/L.
Nekem tetszene, hogy ilyen közvetlen, és csak úgy odajön, és nem Facebookon ír rám vagy hasonló. :) Sok sikert! :D
(bár rám még ott sem írnak, de az már más kérdés._.)
COME ON! :)
Hajrá rá, ismeretlen fiú, ha ott az esély, meg kell próbálni, ki tudja, mi lehet belőle! Drukkolok. ;)
Megteszi, beválhat.
Én úgy reagálnék, hogy zavarba jőve válaszolgatnék, elpirulnék, mosolyognék. Eleinte nem tudok elég természetesen viselkedni és mivel gondolom, ezzel nem vagyok egyedül, tanácsolom, hogy türelmesen szánj rá elég időt, amíg olyannak nem ismered meg, amilyen valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!