Fiuk, lanyok! Ti mit reagálnatok, ha ilyen "helyzetben" bejelolne egy lany?
Van egy srác ( X) a suliban ( 1 evvel idősebb) es elegge tetszik
Arra gondoltam, hogy bejelolom Facebook-on, de meg regebben ( kb 2 eve) a masik suliban volt egy srác (Y) aki tetszett, de az mar lényegtelen, de O olyan volt, mintha azt "mutatta" volna, hogy tetszem neki
A 2 fiu együtt jár edzésre es nem tudom, hogy mennyire beszélhetnek ilyenekről
Es hat O az ilyen nepszeru srác, en meg nem :/
Es sajnos nem tudom, hogy mit gondolhat rólam
Mindig nagyon izgulok amikor a kozelemben van ( leginkabb akkor van ilyen amikor elmegy mellettem a folyosón)
Szerintetek nem "jonni ki" hülyén a helyzet?
Fiuk! Ti megkérdeznétek a lanyt, hogy miert jelolt be??
Lanyok! Ti mit valaszólnátok? ( mert azt megse írhatom meg neki, hogy csak azért mert nagyon jol nez ki es tetszik)
Gondolom suliba sokszor látjátok egymást, én ha látásból ismerem azt aki bejelölt akk nem kérdezem hogy miért
20/f
Én így jöttem össze a mostani barátommal :)
És szerintem hogyha ír akkor nem azt fogja hogy "miért jelöltél be? "
Hanem max hogy "ismerlek ?.
Arra pedig írhatod hogy látásból igen.
Én úgy vok ezzel, h ha bejelöl vki akk annyi h tuggyam ki az. Nem hinném h ráirkálnék h mitakar meg ijesmi...
Meg nem is biztos h fogok vele beszélni...
Deee h rámír akk vissza írok stb. De én ÉN nem igen szoktam facebook on lenni mert szerintem nincs értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!