Lányok! Mit reagálnátok erre?
Le szeretnék szólítani egy lányt a buszon. Tudom a nevét, életkorát, sőt még a születési dátumát (hála a Facebook-nak és egy barátomnak a sulijában). Szerintem tetszem neki, de nem akarok belelátni mindent. Szóval, a kérdés: hogy reagálnátok egy ilyen leszólításra?
ÉN - Szia
Ő - Szia (feltételezem a reakciót)
ÉN - Ne haragudj hogy csak így ismeretlenül leszólítalak, de nagyon tetszik a stílusod. Sokszor szoktalak látni.
Èn szerintem kiröhögnélek.
Bocsi, hogy ezt mondom, de a második mondatod eléggé ciki.
Ezen még gondolkozz.
Amúgy az alap ötlet nem rossz.;)
Nagyon nem tudnék erre mit válaszolni, egy köszi-n kívül. :) Persze ha olyan a lány mint én, akkor ajánlanám, hogy kérdezz tőle valamit... Melléd ülhetek? Vagy valami hasonló. :) Sok sikert. :)
17/L
- Szia.
- Szia ... ?
- Nagyon szép ajkaid vannak! :)
:DDDDDD Ne jöjjön hozzám senki ilyennel, hogy az ajkaimat dicséri, mert lefordulok a székről. Egyébként, ha valaki elejt egy bókot a számunkra, akkor csak megköszönni tudjuk, mást nem igazán tudunk hozzáfűzni, tehát ha már a stílusára célzol, akkor vidd tovább a bókot, tegyél fel egy konkrét kérdést, indítsd meg a beszélgetést, ha már oda mentél.
Szia!
Szia!
Nagyon szép stílusod van?
Mi van?
Nagyon szép stílusod!.
Kössssz...(Ez hülye)
Vigyor....(Hú de hülye vagyok)
Ha Tényleg tetszik a stílusa akkor miért ne mondhatnád ezt? Ha te is tetszel neki akkor nem fog lerázni.
A tipikus "szép a szemed mondták már" szöveggel ne próbálkozz mert az nagyon gáz szerintem. Erre akárhányszor mondják, mindig azt tudom mondani, hogy: igen mondták, kösz.
Ha nagyon meg akarsz dicsérni valamit akkor a kiegészítőjét, ha hord, mert a lányok alig várják hogy valaki észre vegye, hogy aznap is mennyit fáradoztak azzal, hogy jól nézzenek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!