Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti hogyan szólítotok le egy lányt, ha tetszik?
Nincsenek szövegeim, csak odamegyek és elkezdek beszélgetni egy köszönés után.Úgyis leesik, ha nem akar beszélgetni :D
És inkább megyek oda utcán valakihez, mint akit mondjuk látásból ismerek, pl évfolyamtársam, mert az érzetre más.
18f
Na basszus! Ezek után már minek írjam én is, hogy sehogy? :| -.-
Mondjuk volt már hogy megkérdeztem, hogy ismerjük-e egymást, vagy csak szimplán tetszik és azért tűnik ismerősnek.. :D
De nem ismertük egymást és ezzel ő is tisztában volt.
És persze ismerkedni se akart :P :D
30/F
Általában egy jó erősz Szia!-val indítok. Ha ezt viszonozza már nyelt ügyem van. :D Nincs szövegem úszom az árral. :)
Nagyon szép lányt nem szoktam leszólítani, mert úgy gondolok rá, hogy nem érdemlem meg. Persze ez hülyeség... Simán csak oda kellene libegni mellé és leszólítani, picit kedveskedni és beszélgetni ugyanúgy mint bárki mással. Hmmm. :) Szóval ez ilyen egyszerű. Kipróbálom. :)
Szóval: "Szia! :)"
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!