Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti hogyan szólítotok le egy lányt, ha tetszik?
Csatlakozok a "sehogy" táborába :D
Egyszerűen nem megy..
18F
+1 sehogy
Pedig amúgy eltudok beszélgetni lányokkal, de az hogy megtetszik egy lány és odamenjek csak úgy ismeretlenül beszélgetni, az nem megy.
19/f
srácok köszönöm a sok választ!
mindenkinek azt mondom, hogy hajrá, gyűjtsetek önbizalmat, bátorságot, mert egy csajnak eléggé bejön, ha egy jó megjelenésű srác le meri őt szólítani :)
Én azért parázok mert kisvárosban lakok és gáz lenne ha kosarat kapnék és utána valahogyan megismerkednék a lánnyal ismerőseim révén. VISZONT... Amikor Szlovákiában jártam kirándulni pofátlanul leszólítottam egy lányt aki legalább egy kilences az én mércémmel mérve, én magamat pedig hatosnak vagy jobb napjaimon egy gyenge hetesnek érzem. Mivel bennem volt a gondolat, hogy nem veszíthetek semmit, annyira jól ment a dolog, hogy a végén átvette a beszélgetés irányítását és ő kérte el az én számomat. Beszarok. Itthon tuti nem menne, ott összejött.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!